Over Snoeren Cultuurtechniek

Gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen & groenvoorzieningen.

Hoveniersbedrijf opgericht in 1967

Dankzij een enthousiast en flexibel team van vakkundige medewerkers, gecombineerd met een zeer uitgebreid machinepark kunnen wij onze opdrachtgevers uitstekend van dienst zijn.

Bij Snoeren Cultuurtechniek bent u altijd verzekerd van een deskundig advies en een correcte uitvoering met een mooi eindresultaat. Wij begeleiden het totale project met alle aandacht voor de wensen van onze klanten.

De afgelopen decennia groeide het familiebedrijf uit van een Kwekerij “De Wiel BV” opgericht door Jan Snoeren in 1967 tot een full-service groenvoorzieningsbedrijf waar Hans Snoeren in 1991 het bedrijf overnam en nog steeds het aanspreekpunt en drijvende kracht achter Snoeren Cultuurtechniek is.

Groen maakt gelukkig, gelukkig maken wij het groen!

Ervaring & Vakmanschap

Langdurige ervaring en getrainde vakmensen. Garantie op kwaliteit en tevredenheid van klanten.

Passie voor groen

Onze ervaren hoveniers hebben oog voor detail en leveren vakmanschap. Zij staan klaar om jouw buitenruimte te transformeren en of te behouden, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een prachtige tuin.

Duurzaamheid en Milieubewust

Focus op biodiversiteit en inheemse planten. Het gebruik van duurzame materialen. Ergonomisch werkmaterieel om het personeel minder te belasten.

Flexibiliteit

We passen onze diensten aan op de unieke behoeften van elke opdrachtgever, rekening houdend met specifieke eisen en planningen