Hoveniersbedrijf voor het onderwijs

Op schoolpleinen vind je van alles, zand, speeltoestellen, bomen struiken, (kunst-)gras en verhardingen. Bij ons kun je terecht voor zowel de inrichting, renovatie als het onderhoud van jouw schoolplein.

Offerte aanvraag

Groene leeromgeving

Onze deskundige services zijn gericht op het ontwikkelen en in stand houden van een groene, motiverende leeromgeving.

In samenspraak

Onze services zijn zo opgezet dat ze aansluiten bij schooltijden en vakanties, waardoor het onderhoud van groenvoorzieningen geen verstoring vormt.

Voor onderwijs

Welkom bij Snoeren Cultuurtechniek, jouw partner in het onderhoud van groenvoorzieningen voor onderwijsinstellingen. Wij begrijpen dat een goed verzorgde buitenomgeving een positieve invloed heeft op het leerproces en de algehele sfeer op school. Onze gespecialiseerde diensten zijn ontworpen om een groene, inspirerende leeromgeving te creëren en te behouden. Denk hierbij aan het regelmatig onderhoud van speelpleinen en sportvelden om een veilige en stimulerende ruimte te bieden voor de fysieke activiteit van studenten & personeel. Onze diensten zijn ontworpen om rekening te houden met schoolroosters en vakantieperiodes, zodat het groenonderhoud niet interfereert met het dagelijkse schoolleven.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel direct 076 - 593 16 48

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.